Litere volumetrice

  • Categorie: Panouri și signalistică, print publicitar, expunere la interior, expunere la exterior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

Cere ofertă

Despre produs

Realizate din polistiren, dar și din plexiglas, PVC sau alte tipuri de materiale, literele volumetrice sunt soluția ideală pentru promovarea brandului de organizație prin semnalizarea numelui sau siglei companiei atât la exterior, cât și la interior. Personalizate la dimensiunea dorită, literele volumetrice pot fi de asemenea iluminate. Mesajele de promovare realizate din litere volumetrice pot fi montate direct pe pereți interiori sau exterior, dar și pe suporturi speciale (panouri din plexiglas, dibond, PVC, aluminiu etc.).

Utilizări

Literele volumetrice sunt soluția ideală pentru semnalizarea la interior sau exterior a logo-ului și numelui afaceri tale, indiferent de domeniul de activitate în care activezi. Cu ajutorul literelor volumetrice vei da o notă de stil și eleganță business-ului pe care îl conduci.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă (hyperlink) sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm litere volumetrice la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.