Marele Print > Soluții > Sisteme de expunere & signalistică > Sisteme expoziționale > Pop-up spider

Pop-up spider

ecommerce

Pop-up spider curb 1x3

Pop-up spider curb 1x3

360 EURO

280 EURO

ecommerce

Pop-up spider curb 2x3

Pop-up spider curb 2x3

399 EURO

310 EURO

ecommerce

Pop-up spider curb 3x3

Pop-up spider curb 3x3

445 EURO

385 EURO

ecommerce

Pop-up spider curb 4x3

Pop-up spider curb 4x3

498 EURO

430 EURO

ecommerce

Pop-up spider drept 1x3

Pop-up spider drept 1x3

380 EURO

300 EURO

ecommerce

Pop-up spider drept 2x3

Pop-up spider drept 2x3

340 EURO

ecommerce

Pop-up spider drept 3x3

Pop-up spider drept 3x3

500 EURO

420 EURO

ecommerce

Pop-up spider drept 4x3

Pop-up spider drept 4x3

575 EURO

470 EURO

ecommerce

Spot luminos pop-up spider

Spot luminos pop-up spider

29 EURO

Ce avantaje prezintă un pop-up față de alte sisteme expoziționale?

În domeniul comunicării de marcă, pereții de prezentare mobili pe schelet de tip pop-up curb sau drept au revoluționat industria amenajării standurilor în cadrul expozițiilor. Deși nu reprezintă o soluție de expunere economică, pereții de prezentare de tip pop-up au un cost de producție cu mult redus față de cel al unui stand personalizat în întregime. Sistemul poate fi montat și demontat cu ușurință grație scheletului extensibil, are stabilitate crescută și o durată de viață îndelungată mulțumită structurii metalice din care este construit și se pretează utilizării repetate. Suprafața de prezentare a pop-up-ului este una impunătoare și poate varia de la 1 m la 6 m pe lățime. Mai mult, suprafața de expunere poate fi mărită pentru a crea vizibilitatea dorită. În funcție de tipul de material pe care se realizează personalizarea, pereții sunt de două feluri: pop-up spider și pop-up textil. În cazul celui magnetic, personalizarea se realizează cu autocolant printat și laminat, aplicat pe panouri subțiri de pentaprint, iar în cazul celui de-al doilea, pe material material textil ignifug, ușor elastic și plăcut la atingere.

Cum poate fi folosit un pop-up spider în mod creativ?

Expozanții care optează să completeze decorul standului lor cu pereți de tip pop-up spider nu vor regreta decizia luată. Mulțumită dimensiunii sale impozante, eficacitatea utilizării pop-up spider-ului pentru comunicarea mesajului dorit este garantată! Iar resursele de timp și energie necesare montării sale sunt cât se poate de reduse. În același timp, pop-up spider-ele pot fi utilizate cu succes într-o multitudine de alte tipuri de spații și contexte: săli de conferințe, centre comerciale, evenimente de lansare, târguri, întâlniri de afaceri etc. Portabilitatea și durabilitatea sistemului fac din pop-up spider o soluție atractivă, iar aspectul atrăgător al peretelui, realizat să inspire încredere și profesionalism, va genera impactul vizual scontat. Asupra privitorului, un pop-up spider are efectul imaginii ce transmite mai mult decât o mie de cuvinte.

Impactul vizual al mesajului poate fi amplificat prin iluminare și utilizarea accesoriilor. Cea mai la îndemână metodă de iluminare este cu ajutorul spoturilor luminoase incluse în sistem, însă iluminarea din spate și din podea sunt de asemenea posibile pentru un aer inovator. În materie de accesorizare, însăși geanta tip troller pentru protecție și transport cu care este prevăzut sistemul poate fi personalizată pentru a fi folosită drept masă sau birou.

Bine de știut despre pop-up spider

Un pop-up spider poate fi montat în doar 10 minute de două perechi de mâini pricepute. Este ușor de transportat și depozitat, sistemul fiind prevăzut cu o geantă rigidă. În măsura în care este păstrat în bune condiții și utilizat conform instrucțiunilor pentru montare și demontare, pop-up spider-ul poate fi folosit până la câțiva ani. Pop-up spider-ul va fi expus exclusiv la interior.

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.