Marele Print > Condiții de utilizare

Condiții de utilizare

Introducere

Prezentele Condiții de utilizare definesc termenii de utilizare a website-ului mareleprint.ro, denumit în continuare website-ul, de către vizitatorii acestuia. Accesând și navigând acest website, acceptați, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii de utilizare, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Website-ul mareleprint.ro este administrat de către Marele Print Team SRL, cu sediul în Str. Gh. Petrașcu 51, J40/8931/2017, CUI RO37733922, program de funcționare luni – vineri, 09:00-17:00.

Limitarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea, într-un anumit grad de detaliere, a serviciilor și produselor oferite de Marele Print Team SRL.

Marele Print Team nu va acorda nicio garanție referitoare la:

• evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului,

• neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.

Astfel, Marele Print Team SRL nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea website-ului mareleprint.ro.

Drepturi de proprietate intelectuală

Drepturile de marcă și de autor pentru majoritatea informațiilor existente pe acest site sunt deținute de Marele Print Team SRL, de afiliații săi sau de sursele care sunt citate la finalul fiecărui segment de text preluat. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către Marele Print Team SRL ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Marele Print Team SRL. Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui ori a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea Marele Print Team SRL sau a afiliaților săi. Marele Print Team SRL va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

Informații despre produse și servicii

Scopul conținutului website-ului este de a transmite informații actualizate și exacte despre produsele și serviciile oferite de Marele Print Team SRL. Marele Print Team SRL nu poate garanta însă, că prezentele pagini nu conțin erori și asigură că depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Măsuri privind confidențialitatea și protejarea datelor cu caracter personal

Protecția informațiilor în cursul procesării datelor dumneavoastră personale este o preocupare importantă a Marele Print Team SRL, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe website-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile în România. Website-ul nostru poate include legături cu alte website-uri ale căror conținut nu se află sub controlul nostru şi de aceea Marele Print Team SRL nu își asumă și nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru conținutul acestor website-uri.

Marele Print Team SRL se angajează să nu dezvăluie nicio informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. Marele Print Team SRL nu va transmite niciunui terț datele dumneavoastră personale introduse de dumneavoastră pe website-ul mareleprint.ro conform prezentului document.

Conform prevederilor Regulamentului UE nr. 69/2016 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Marele Print Team SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Scopul colectării datelor este pentru a asigura relevanța conținutului, coresponda, încheia comenzi sau contracte, livra produsele și serviciile solicitate. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către Marele Print Team SRL. Marele Print Team SRL nu va distribui, sub nicio formă, informațiile cu caracter personal către terți.

Când vizitați website-ul Marele Print Team SRL serverul de web înregistrează automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii internet și website-ul de pe care ați urmat link-ul către website-ul nostru. Alte date vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de dumneavoastră, de exemplu, în contextul înregistrării unei cereri de ofertă, al unui sondaj de opinie, concurs sau în cursul executării unui contract.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail), dar și la alte informații aflate în strânsă legătură cu achiziționarea unui produs sau serviciu.

În calitate de vizitator al website-ului, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să trimiteți un e-mail către office@mareleprint.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugam să ne informați cât mai curând posibil.

Modificări ale condițiilor de utilizare

Modificări ale condițiilor de utilizare ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagină web fără a vă informa anterior. Pagina Condiții de utilizare constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și Marele Print Team SRL în privința utilizării website-ului mareleprint.ro. Marele Print Team SRL își rezervă dreptul de a revizui și de a aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină web, vă rugăm să ne scrieți la adresa office@mareleprint.ro.

Vă mulțumim și vă dorim navigare cu folos!

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.