Floor graphics

  • Categorie: Panouri și signalistică, print publicitar, expunere la interior, expunere la exterior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

Cere ofertă

Despre produs

Cunoscute și sub denumirea de stickere de pardoseală sau floor-graphics, autocolantele pentru podea pot avea orice formă sau culoare, pot fi tipărite și/sau decupate la cutter plotter și pot avea orice dimensiune, de la câțiva centimetri până la zeci de metri lungime. Sunt realizate din folie specială din PVC cu grad mare de protecție UV, cu o textură specială care asigură protecție împotriva alunecării atât când este uscată, cât și în cazul în care este umedă, oferind o foarte bună rezistență împotriva acțiunilor mecanice.

Utilizări

Floor graphics permite transformarea pardoselilor și scărilor în veritabile spații de reclamă. Soluția ideală pentru utilizare în aeroporturi, supermarket-uri, showroom-uri auto, centre comerciale, evenimente sportive, centre de evenimente, floor graphics asigură o modalitate aparte de comunicare a mesajelor de promovare și semnalizare.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă (hyperlink) sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm floor graphics la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.