Marele Print > Soluții > Sisteme de expunere & signalistică > Sisteme expoziționale > Pop-up desk > Counter desk oval arici (velcro)

Counter desk oval arici (velcro)

  • Categorie: Sisteme expoziționale, print publicitar, expunere la interior, expunere la exterior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt prevăzute cu geantă pentru protecție și transport

180 EURO / buc
159 EURO / buc
Comandă Preţul nu conţine TVA

Despre produs

Standul de prezentare pop-up desk cu arici este cel mai ergonomic model din categorie mulțumită sistemului de prindere de tip velco și a greutății reduse. Standul este compus din trei elemente – blaturile inferior și superior din lemn, panel PVC personalizat cu print laminat și sistem de 

prindere velcro – și este prevăzut cu geantă pentru protecție și transport.

Specificații: vizibil frontal 80×90 cm, dimensiune stand montat 91x94x45 cm, dimensiune print format desfășurat 182×90 cm, greutate produs 12 kg

Utilizări

Pop-up desk-ul poate servi drept masă de informații sau punct de vânzare, dar și drept suport de prezentare a informațiilor despre produs sau companie datorită print-ului personalizat.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă (hyperlink) sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm pop-up counter desk-uri la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.