Marele Print > Soluții > Sisteme de expunere & signalistică > Sisteme expoziționale > Pop-up textil > Pop-up textil luminos 225x225cm

Pop-up textil luminos 225x225cm

  • Categorie: Sisteme expoziționale, print publicitar, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt prevăzute cu geantă pentru protecție și transport

990 EURO / buc
799 EURO / buc
Comandă Refacere print o fata EUR 250/buc Preţul nu conţine TVA

Despre produs

Sistemul pop-up textil luminos interconectabil este unul de ultimă generație, fiind o alegere de top din gama standurilor mobile de tip pop-up. Aceste sisteme au o grosime de 300 mm care ofera volum si se pot conecta intre ele intr-un numar infinit in functie de nevoia si spatiul de care dispui.

Personalizarea se realizează pe material textil ignifug, ușor elastic și plăcut la atingere. Este imprimat cu cerneală ecologică, fără miros și solvenți nocivi. Sistemul pop-up textil 3D are o durabilitate crescută, materialul fiind rezistent la apa, decolorare sau șifonare astfel, materialul printat poate fi curățat în caz de nevoie. Totodată, acesta asigură printarea în culori vii, la calitate fotografică. Pretul afisat este pentru personalizare pe o singura fata.

Timpul dedicat montării este mult redus față de sistemul magnetic clasic (câteva minute), iar printul îmbracă întreaga structură și stă perfect tensionat. Repersonalizarea printului este permisă, fapt ce face posibilă reutilizarea sistemului.

Specificații: dimensiune print format desfășurat 225x225x30 cm, greutate produs 14 kg. Pretul nu contine TVA.

Utilizări

Pop-up-ul textil luminos are o suprafață de prezentare mare pentru a crea un impact vizual ridicat. Este menit pentru a fi utilizat la interior, târguri, expoziții, conferințe, puncte de vânzare etc. Sistemele se pot conecta intre ele, nefiind limitat decat de spatiul de care dispui.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm pop-up-uri textile la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.