Marele Print > Soluții > Printuri de mari dimensiuni > Postere și bannere > Backlit film

Backlit film

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

20 EURO / mp
Comandă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Materialul suport backlit film este realizat dintr-o fibră de poliester acoperită cu un strat special pentru printuri de înaltă calitate a imaginii. Acest coating permite utilizarea materialului pentru reclame iluminate din spate, contribuind la obținerea unui contrast mare și o definiție foarte bună a culorii. Este mediul ideal pentru a expune mesaje vizibile pe timpul nopții. Un alt avantaj al backlit film-ului constă în faptul că acest material suport translucid asigură o vizibilitate bună a mesajului publicitar și atunci când nu este iluminat.

Rezistență: rezistent la umiditate și raze UV, își menține proprietățile ani buni

Specificații: grosime 200 microni, lățime maximă 1,5 m, lungime rolă 50 m

Utilizări

Materialul suport backlit film este destinat aplicațiilor cu expunere la interior și exterior, de dimensiuni medii sau mari, fiind mediul ideal pentru panouri publicitare, postere, casete luminoase, sisteme de expunere iluminate din spate.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm produse publicitare realizate pe backlit film la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.