Marele Print > Soluții > Printuri de mari dimensiuni > Postere și bannere > Banner publicitar

Banner publicitar

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

11 EURO / mp
9 EURO / mp
Comandă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Bannerul frontlit sau poliplan este un suport specializat din policlorură de vinil (PVC) cu rezistență la condiții de mediu și factori UV, creat special pentru printare cu cerneluri pe bază de ecosolvent. Material flexibil, alb, compus dintr-o ţesătură de poliester și tipăribil pe o singură față,
bannerul frontlit este potrivit aplicațiilor de dimensiuni medii sau mari, în special cu expunere la exterior.

Rezistență: până la 3 ani

Specificații: grosime 440 gr/ mp, lățime printabilă 1,5 m, lungime 50 m

Utilizări

Acest material este mediul ideal pentru panouri publicitare sau banner-e stradale. Panourile confecționate din poliplan sunt foarte răspândite datorită durabilității îndelungate, fiind de asemenea, o alternativă economică pentru casetele luminoase din plexiglass. Acestea pot fi luminate frontal cu spoturi amplasate în partea superioară a panoului. Banner-ele sunt vizibile în locuri strategice, intens circulate: pe trotuar, în stațiile de tramvai sau autobuz, la intrările în orașe, dar și pe drumurile naționale sau județene, unde pot fi văzute de un număr mare de persoane, șoferi sau pietoni. Banner-ul frontlit mai poate fi utilizat pentru realizarea de copertine sau prelate auto personalizate. În același timp, banner-ul frontlit oferă posibilitatea de tipărire la rezoluție foarte mare (până la 1440 dpi), pretându-se astfel și pentru printuri la interior, de exemplu, pentru acoperirea unor spații neutilizate.

Finisaje

Pentru produsele publicitare realizate din banner frontlit asigurăm următoarele tipuri de finisaje:

Tăiere la finit, tiv, capse de prindere şi fante de vânt.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm bannere publicitare la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.