Marele Print > Soluții > Sisteme de expunere & signalistică > Sisteme expoziționale > Pop-up textil > Spot luminos LED pop-up textil

Spot luminos LED pop-up textil

  • Categorie: Accesorii sisteme expoziționale, utilizare la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsul este ambalat pentru protecție și transport

39 EURO / buc
Cere ofertă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Spotul luminos LED este un accesoriu discret de culoare neagră, realizat din aluminiu și plastic și prevăzut cu un LED de 15W. Acesta se prinde de partea superioară a pop-up-urilor textile.

Utilizări

Spotul luminos este un accesoriu destinat măririi vizibilității mesajului publicitar în condiții de iluminare redusă, fiind compatibil cu toate sistemele de tip pop-up textil.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm pop-up-uri textile la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.