Stand broșuri zig-zag

  • Categorie: Sisteme expoziționale, print publicitar, expunere la interior, expunere la exterior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt prevăzute cu geantă pentru protecție și transport

88 EURO / buc
Cere ofertă

Despre produs

Stand pentru broșuri cu 6 compartimente față/verso(zig-zag), cu un aspect plăcut datorită materialelor cu finisaje de calitate din aluminiu, oțel și plexiglas. Este un suport încăpător și poate susține broșuri, pliante, flyere, cataloage sau reviste cu dimensiune maximă A4. Datorită celor două fețe de expunere și prezentare, stand broșuri Zig-Zag reprezintă alegerea perfectă atunci când îți dorești vizibilitate ridicată.
Plibabil și ușor de transportat.
Include geantă pentru transport.

Specificații: greutate 7,5 kg, dimensiune inchis 31 x 45 x 14 cm, dimensiune deschis 35 x 145 cm.

Utilizări

Standul de broșuri zig-zag este o structură expoziţională folosită la prezentări, la târguri sau expoziții. Poate fi utilizat atât la interior, cât și la exterior, iar montarea și demontarea facilă a sistemului permit folosirea sa repetată.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm standuri de brosuri zig-zag la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.