Roll-up banner

Ce avantaje prezintă un roll-up față de alte sisteme expoziționale?

Unul dintre cele mai populare sisteme de expunere de pe piață, roll-up-ul sau roll-up banner-ul este esențial oricărei campanii de marketing sau de comunicare de marcă. Popularitatea sa se datoarează faptului că roll-up banner-ul este ușor, compact și portabil. Aceste caracteristici fac ca roll-up banner-ul să poată fi transportat cu ușurință către orice destinație și cu orice mijloc de transport. Mai mult, roll-up banner-ul este o soluție economică de expunere, ce are un cost de producție relativ mic, poate fi montat și demontat rapid de o singură persoană și nu implică cheltuieli de transport și depozitare mari.

Cum poate fi folosit un roll-up în mod creativ?

Roll-up banner-ul este ideal pentru utilizarea în cadrul unei game largi de evenimente, expoziții, târguri, conferințe, congrese sau prezentări.

În cadrul expozițiilor, în funcție de dimensiunea standului, expozanții pot opta pentru roll-up banner-e de diferite dimensiuni, suprafața de expunere putând varia de la 85 cm la 150 de cm pe lățime. Roll-up banner-ul dublu, ce permite afișajul bidirecțional, generează un avantaj în plus prin faptul că mesajul poate fi vizualizat din direcții opuse. Astfel, eficacitatea expunerii crește, iar expozantul are libertatea de a afișa aceeași grafică sau grafică diferită pe cele două fețe alte roll-up-ului.

Roll-up banner-ele pot fi dispuse individual în cadrul standului sau pot fi grupate într-un aranjament care să amplifice vizibilitatea și impactul vizual al mesajului expus. Se poate obține chiar un efect de panoramă prin distribuirea graficii pe mai multe roll-up banner-e. Pentru un impact vizual crescut, aranjamentul poate fi completat cu alte sisteme expoziționale sau de signalistică economice, de exemplu o masă de sampling, un pop-up desk sau autocolante personalizate de pardoseală.

Roll-up banner-ul nu reprezintă doar o soluție de expunere flexibilă pentru amenajarea standurilor; de asemenea, poate fi folosit drept panou de semnalizare sau direcționare în cadrul conferințelor, întâlnirilor de afaceri, evenimentelor corporate sau în centre comerciale.

Bine de știut despre roll-up

Roll-up banner-ul poate fi folosit și la exterior pentru diverse promoții, iar mesajul expus poate fi schimbat în funcție de nevoie prin înlocuirea printului.

Produsul este prevăzut cu geantă pentru protecție și transport. Pentru un efect vizual îmbunătățit și o stabilitate crescută a sistemului de afișaj, vă punem la dispoziție gama premium de roll-up banner-e.

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.