Marele Print > Soluții > Sisteme de expunere & signalistică > Sisteme expoziționale > Roll-up banner > Roll-up 100

Roll-up 100

  • Categorie: Sisteme expoziționale, print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt prevăzute cu geantă pentru protecție și transport

44 EURO / buc
39 EURO / buc
Cere ofertă Refacere print și montaj pe sistemul clientului EUR 21/ buc Prețul nu conține TVA

Despre produs

Roll-up-ul este un sistem de expunere portabil care se strânge pe un rulou tensionat, într-o casetă din aluminiu. Printul este realizat pe polipropilenă și poate fi finisat cu laminare mată sau lucioasă pentru a-i spori durabilitatea și obține efectul estetic dorit. Roll-up-ul este prevăzut cu o geantă textilă pentru protecția printului și transport.

Specificații: afișaj unidirecțional, dimensiune print 100×200 cm, printul se realizează pe polipropilenă, produsul este prevăzut cu geantă material textil, greutate produs 2 kg

Utilizări

Roll-up-ul este un stand retractabil simplu de montat și demontat, cu o durată de viață îndelungată, ceea ce îl face să fie un produs publicitar extrem de eficient. Portabilitatea foarte mare a acestuia atunci când este strâns face posibilă utilizarea repetată. Mai mult, sistemul poate fi folosit pentru afișaje diferite prin simpla înlocuire a printului. Datorită acestor caracteristici, roll-up-ul este ideal pentru utilizarea în cadrul unei game largi de evenimente, expoziții, congrese sau prezentări.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm roll-up-uri nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.