Marele Print > Soluții > Sisteme de expunere & signalistică > Sisteme expoziționale > Steaguri personalizate > Steag lacrimă M

Steag lacrimă M

  • Categorie: Sisteme expoziționale, print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Sistemul este prevăzut cu husă; printul este ambalat pentru protecție și transport

60 EURO / buc
42 EURO / buc
Comandă Preț repersonalizare EUR 25/ buc Prețul nu conține TVA

Despre produs

Steag publicitar în formă de lacrimă, fabricat din polimer durabil și personalizat cu material textil printat prin sublimare. Steagul lacrimă M este ușor de montat și transportat. Nu necesită ancorare, baza solidă asigurând stabilitate sistemului. Produsul include suport steag, print policromie, husă pentru transport; nu include baza de ancorare, care se achiziționează separat.

Specificații: dimensiune print 90 x 240 cm

Utilizări

Steagul este instrumentul de promovare perfect pentru o zi însorită cu briză ușoară. Steagurile atrag atenția prin mișcare și sunt ideale pentru puncte de vânzare în aer liber sau orice companie care dorește să atragă clientela în punctul de lucru. Sunt soluția de promovare aleasă de retaileri de modă, retaileri auto, restaurante, terase, cafenele, agenții imobiliare sau de turism etc.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic prin butonul de comandă, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm steaguri personalizate la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.