Afiş publicitar

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

6 EURO / mp
Cere ofertă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Afișele publicitare se pot imprima pe hârtie de poster whiteback sau blueback.

Hârtia de poster whiteback este un suport specializat, de culoare albă, mată, având un strat tratat special pe o singură parte. Această caracteristică îi conferă robustețe, este rezistentă la umiditate, raze UV, zgâriere sau rupere, dar și asigură o calitate bună a print-ului, culorile menținându-se vii în timp. Hârtia de poster whiteback a fost concepută pentru a fi printată cu utilaje de print digital la mare viteză şi rezoluție mare.

Hârtia de poster blueback este un suport specializat, având suprafața de print albă și versoul albastru, opac. Capacitatea sa ridicată de absorbție a cernelurilor permite realizarea unor afișe publicitare în culori vibrante. Materialul din care este realizat versoul îi sporește opacitatea, fapt ce permite aplicarea afișului publicitar peste alte postere fără a se vedea cel din spate, asigurând vizualizarea corectă a mesajului publicitar. Astfel, reclama surprinsă pe afișul publicitar va arăta așa cum a fost gândită indiferent de suprafața pe care este aplicată. De asemenea, spatele albastru permite utilizarea sa în sisteme de display cu iluminare din spate, fiind o alternativă economică la sistemele backlit tradiționale. Datorită opacității ridicate și a rezistenței la umiditate și raze UV, hârtia de poster blueback este potrivită atât pentru afișe publicitare indoor, cât și outdoor. Poate fi adaptată pentru decoruri de dimensiuni variate, de la afișe A4 la reclame pe panouri de mari dimensiuni.

Rezistență: până la 3 ani la interior, în medie 6 luni, 1 an maxim la exterior.

Specificații: grosime whiteback 120-220 gr/ mp, grosime blueback 115 gr/ mp, lățime 1, 5m, lungime maximă rolă 100 m

Utilizări

Hârtia de poster whiteback este mediul ideal pentru realizarea afișelor publicitare de dimensiuni mici sau medii, potrivite pentru expunere la interior sau exterior: postere indoor, postere stradale, people stopper-e, reclame de tip ramă click etc.

Hârtia de poster blueback este alegerea potrivită pentru panouri publicitare și afișe la exterior: de la reclame stradale, reclame în stații de mijloace de transport în comun sau piețe în aer liber, la sisteme de semnalizare, indicare și direcționare în cadrul unor evenimente sportive, festivaluri, dar are și multiple utilizări pentru reclame și materiale de prezentare la interior. Posterele stradale blueback pot fi aplicate pe stâlpi, panouri, billboard-uri, tablă etc. Afișele de interior pot decora cu succes pereții birourilor, sălilor de conferințe etc.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă (hyperlink) sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm afișe publicitare realizate pe hârtie whiteback sau blueback la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.