Marele Print > Soluții > Printuri de mari dimensiuni > Postere și bannere > Afiş publicitar

Afiş publicitar

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

9 EURO / mp
7 EURO / mp
Comandă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Hârtia de poster whiteback este un suport specializat, de culoare albă, mată, având un strat tratat special pe o singură parte. Această caracteristică îi conferă robustețe, este rezistentă la umiditate, raze UV, zgâriere sau rupere, dar și asigură o calitate bună a print-ului, culorile menținându-se vii în timp. Hârtia de poster whiteback a fost concepută pentru a fi printată cu utilaje de print digital la mare viteză şi rezoluție mare.

Hârtia de afis publicitar este potrivită atât pentru afișe publicitare indoor, cât și outdoor. Poate fi adaptată pentru decoruri de dimensiuni variate, de la afișe A4 la reclame pe panouri de mari dimensiuni.

Rezistență: până la 3 ani la interior, în medie 6 luni, 1 an maxim la exterior.

Specificații: grosime whiteback 120-220 gr/ mp, grosime blueback 115 gr/ mp, lățime 1,5m, lungime maximă rolă 50 m

Utilizări

Hârtia de poster whiteback este mediul ideal pentru realizarea afișelor publicitare de dimensiuni medii, potrivite pentru expunere la interior sau exterior: postere indoor, postere stradale, people stopper-e, reclame de tip ramă click etc.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm afişe publicitare la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.