Marele Print > Soluții > Printuri de mari dimensiuni > Autocolante personalizate > Autocolante outdoor

Autocolante outdoor

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

10 EURO / mp
8 EURO / mp
Comandă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Autocolantele outdoor sunt produse publicitare realizate prin imprimarea cu cerneală a autocolantului. Sunt realizate dintr-o folie extrem de subțire (60-100 de microni) din policlorură de vinil (PVC), prevăzută cu un strat adeziv pe spate şi un suport de hârtie siliconată. Se poate aplica atât pe suprafețe plane, cât și pe cele curbate. Acest tip de autocolant este disponibil în varianta albă și transparentă.

Specificații: grosime 80 microni, lățime maximă 1,5 m, lungime rolă 50 m

Utilizări

Printurile pe autocolant cu expunere la exterior poate fi utilizat pentru realizare: decoruri vitrine și spații comerciale, colantări auto, semnalistică outdoor etc.

Finisaje

Pentru autocolantele cu expunere la exterior asigurăm următoarele tipuri de finisaje:

Tăiere la finit.

Montaj la cerere.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic prin butonul de comandă, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm stickere și autocolante personalizate la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.