Marele Print > Soluții > Printuri de mari dimensiuni > Postere și bannere > Mesh publicitar

Mesh publicitar

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

12 EURO / mp
10 EURO / mp
Comandă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Material flexibil, pretensionat, compus dintr-o țesătură de poliester special, mesh-ul prezintă perforații realizate la turnarea materialului care permit trecerea aerului şi a luminii. Materialul perforat are o greutate mult mai redusă decât banner-ul frontlit, astfel încât print-ul pe mesh se poate realiza chiar și la dimensiuni foarte mari la care banner-ul s-ar rupe din cauza propriei greutăți. Dimensiunea impresionantă a printului publicitar realizat pe mesh creează avantajul unei vizibilități crescute a mesajului comunicat, fiind o soluție preferată pentru promovarea outdoor.

Rezistență: Durabilitate prelungită în cazul expunerii la exterior datorită greutății reduse și a perforațiilor care permit trecerea aerului.

Specificații: greutate standard 380 gr/ mp, lățime maximă 1,5 m, lungime rolă 50 m
Rezoluția pentru imprimare este cea economică, 150 dpi, dat fiind faptul că printurile publicitare tip mesh sunt privite de la distanță, ceea ce înseamnă că nu este necesară o fidelitate crescută a imaginii.

Utilizări

Mulțumită perforațiilor care permit trecerea luminii, mesh-ul printat poate fi folosit cu succes pentru expunere atât la interior, cât și la exterior, pentru a acoperi suprafețe precum geamuri, vitrine, fațade ale clădirilor, șantiere în lucru, pe spații mari, deschise precum stadioanele etc. Este soluția perfectă pentru printuri de dimensiuni mari și foarte mari.

Finisaje

Pentru produsele publicitare realizate din banner mesh asigurăm următoarele tipuri de finisaje:

Tăiere la finit, tiv, capse de prindere.

Printurile publicitare se pot realiza la dimensiuni foarte mari prin lipirea la cald a fâșiilor de mesh.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm mesh-uri publicitare la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.