Marele Print > Soluții > Printuri de mari dimensiuni > Autocolante personalizate > Stickere

Stickere

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

18 EURO / mp
14 EURO / mp
Comandă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Stickerele autocolante sunt produse publicitare realizate prin imprimarea cu cerneală a autocolantului. Acestea sunt de dimensiuni mici  (sub 20×20 cm) și sunt realizate dintr-o folie  subțire (60-100 de microni) din policlorură de vinil (PVC), prevăzută cu un strat adeziv pe spate şi un suport de hârtie siliconată. Stickerele pot fi taiate sub orice formă și se pot aplica atât pe suprafețe plane, cât și pe cele curbate. Acest tip de autocolant este disponibil în varianta albă și transparentă.

Specificații: grosime 80 microni, adeziv termporar sau permanent.

Utilizări

Datorită posibilității de a personaliza dimensiunea acestora, precum și faptul că se pot lipi pe suprafețe plane sau curbate, stickerele autocolante se pot aplica pe orice tip de produs alimentar sau non-alimentar (traduceri pentru ambalaje de produse, etichete cu cod de bară, promoție etc.).

Finisaje

Pentru stickerele autocolante asigurăm următoarele tipuri de finisaje:

Laminare mată sau lucioasă pentru a-i spori durabilitatea și obține efectul estetic dorit și taiere pe contur neregulat.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic prin butonul de comandă, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 300 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm stickere și autocolante personalizate la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.