Cutouts/ standees

  • Categorie: Panouri și signalistică, print publicitar, expunere la interior, expunere la exterior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

Cere ofertă

Despre produs

Siluetele decupate pe contur (cutout sau standee) sunt făcute să atragă privirile. Posibilitatea de personalizare a formei și dimensiunii face ca un cutout sau standee să fie nu numai practic, dar și să surprindă plăcut din punct de vedere vizual. Aceste panouri speciale pot reprezenta personaje sau persoane și nu numai. Se pot realiza din materiale diverse (forex (komatex), plexiglas, dibond (alucobond), metalex, foam (kappa), stadur, policarbonat celular, polipropilenă celulară, lemn, PAL, placaj etc.), precum și combina cu alte tipuri de sisteme de afișaj sau direcționare pentru a răspunde nevoilor de comunicare. Personalizarea se face din autocolant PVC printat, cu laminare mată sau lucioasă pentru durabilitate și efect estetic. Panourile includ picior de susținere.

Utilizări

Panourile cutout sau standee pot fi utilizate în scop personal sau comercial/ de business, cu expunere atât la interior, cât și la exterior. Sunt o modalitate de comunicare și afișaj creative pentru petreceri tematice, evenimente de companie, strângeri de fonduri, festivități de premiere, târguri și expoziții, cadouri personalizate, decoruri personalizate pentru fotografii etc.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă (hyperlink) sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm panouri cutout/ standee la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.