Panouri

  • Categorie: Panouri și signalistică, print publicitar, expunere la interior, expunere la exterior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

Cere ofertă

Despre produs

Panourile direcționale au o multitudine de modele și dimensiuni, putând fi montate în diferite locații, în funcție de nevoia dumneavoastră de promovare: amplasate pe stâlpi existenți sau montați special, pe fundație proprie, panouri de semnalizare la sol, având posibilitatea de iluminare exterioară.

Se pot realiza din: forex (komatex), plexiglas, dibond (alucobond), metalex, foam (kappa), stadur, policarbonat celular, polipropilenă celulară, lemn, PAL, placaj etc.

Utilizări

Panourile direcționale sunt folosite cu succes în campaniile de promovare outdoor, puncte de lucru, showroom-uri, cât şi cu ocazia diverselor evenimente de imagine și nu numai.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă (hyperlink) sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm panouri direcționale la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.