Masă de samplig

  • Categorie: Sisteme expoziționale, print publicitar, expunere la interior, expunere la exterior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt prevăzute cu geantă pentru protecție și transport

65 EURO / buc
Cere ofertă

Despre produs

Masa de samplig (promoter desk) este un stand expozițional din categoria POS, promovare la punctele de vânzare, și este utilizată cu precădere pentru promoții, degustări, demonstrații de produs sau difuzare de informații, structura și design-ul standului permițând interacțiunea față-în-față cu publicul vizat. Sistemul este format din două capace din alucubond, pe care se atașează panoul din PVC personalizat. Standul este prevăzut cu raft interior. Personalizarea se realizează prin decorarea cu autocolant laminat a footer-ului şi a header-ului. Laminarea mată sau lucioasă are rolul de a asigura durabilitatea printului și de a obține efectul estetic dorit. Header-ul se poate personaliza și tăia pe o formă neregulată la cerere. Masa de samplig este însoțită de o geantă pentru transport și protecție.

Masa de sampling expune o suprafață de prezentare mare la un cost foarte avantajos. Standul este rezistent și atractiv vizual, fiind construit pentru a susține greutatea produselor promovate, dar și pentru a atrage privirile asupra graficii prezentate. Poate fi utilizată atât la interior, cât și la exterior. Astfel, masa de sampling are avantaje multiple: este realizată din materiale de calitate ce conferă standului robustețe fără a avea o greutate ridicată; este ușor de montat și demontat, fiind alcătuită din doar 5 piese; are o poliță interioară pentru depozitare; este prevăzută cu mânere pentru transport în stare montată; permite personalizarea atât la baza standului, cât și în partea superioară.

Specificații: greutate 11 kg, dimensiune footer 80 x 80 x 40 cm, dimensiune header 80 x 30 cm, dimensiune footer format desfășurat 180×80 cm.

Utilizări

Masa de samplig (promoter desk) este un stand expoziţional folosit în activitatea de marketing direct, în centre comerciale, supermarket-uri, magazine, la târguri sau expoziții agroalimentare. Este soluția ideală pentru degustări sau promoții, precum și diverse tipuri de prezentări.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm mese de samplig sau promoter desk-uri la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.