Autocolante personalizate

Ce avantaje oferă autocolantul personalizat?

Autocolantul personalizat este unul dintre cele mai versatile produse publicitare aflate în arsenalul unui specialist în marketing și comunicare de marcă. Printat, laminat și tăiat pe contur în cele mai simple sau surprinzătoare forme, autocolantul îți oferă maximă libertate de exprimare și ambalare creativă. În același timp, autocolantul este un produs publicitar practic, fiind fabricat din vinil, ceea ce îi conferă rezistență la efecte de șoc. Îți oferim autocolante cu utilizări variate: reflectorizant, translucid, transparent, sablat, metalic și perforat. În funcție de efectul dorit, autocolantul poate fi mat sau lucios. Imprimarea autocolantului se realizează cu cerneală pe bază de eco-solvent, produsul final fiind atât atractiv vizual, cât și prietenos cu mediul. Mai mult, procedeul de prelucrare asigură faptul că autocolantul este rezistent la apă și decolorare. Laminarea îi asigură autocolantului rezistență în timp.

Cum poate fi folosit autocolantul personalizat în mod creativ?

Autocolantul este folosit pentru realizarea de materiale de promovare și reclamă, cu destinație la interior sau exterior, având o durabilitate medie spre mare (3-7 ani). Datorită posibilității de a personaliza dimensiunea acestora, precum și faptului că se pot aplica pe suprafețe plane sau curbate, autocolantele au utilizări multiple: de la etichete de produs, la decor vitrine, colantări auto, semnalistică outdoor, semnalistică indoor, retușare bannere, personalizare standuri, obiecte etc.

Etichetele de produs printate și tăiate sunt livrate pe coală sau în rolă, în funcție de cerințele clientului. Proiectate pentru a răspunde diverselor caracteristici ale produselor, puteți opta pentru etichete autocolante cu o durată de viață mică, medie sau mare; în funcție de nevoie, etichetele pot fi rezistente la spălare manuală sau la mașină și la expunerea la soare.

Autocolantele proiectate pentru tăiere pe contur sunt disponibile în 59 de nuanțe cu suprafață mată sau lucioasă și sunt livrate cu folie de transfer pentru a realiza cu ușurință decorul geamurilor, vitrinelor sau vehiculelor.

Pentru proiectele de signalistică indoor sau outdoor, autocolantele printate și tăiate constituie mediul ideal pentru transmiterea mesajului dorit.

Bine de știut

Gamă largă de aplicații: decorare, promovare, etichetare, semnalizare etc. Posibilități multiple de personalizare, de la dimensiune, la finisări: tăiere pe contur, laminare mată sau lucioasă. Imagini de calitate pe bază de cerneală ecologică. Durabilitate la costuri reduse.

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.