Marele Print > Soluții > Printuri de mari dimensiuni > Autocolante personalizate > Autocolante tăiate pe contur (cutting)

Autocolante tăiate pe contur (cutting)

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

17 EURO / mp
14 EURO / mp
Comandă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Material suport realizat din policlorură de vinil (PVC), autocolantul colorat în masă și tăiat pe contur neregulat este o folie adezivă, disponibilă în 59 de culori lucioase și 53 de culori mate, denumit si cutting.  Produsul include și folie de transfer dacă este cazul.

Specificații: grosime 70 microni, lățime maximă 1,24 m, lungime rolă 50 m

Utilizări

Autocolantul cutting este destinat atât pentru aplicații la interior, cât și la exterior, și poate fi  fixat pe suprafețe diverse, plane, dar și curbate. Printre cel mai des întâlnite utilizări ale autocolantului decupat, menționăm următoarele: colantări auto, vitrine, semnalistică outdoor, semnalistică indoor, etichete, retușare bannere, personalizare obiecte etc.

Finisaje

Pentru produsele publicitare realizate din autocolant tăiat pe contur asigurăm următoarele tipuri de finisaje:

Decupare pe contur.

Aplicare folie transfer.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic prin butonul de comandă, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm produse publicitare realizate din autocolant tăiat pe contur la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.