Marele Print > Soluții > Printuri de mari dimensiuni > Postere și bannere > Blockout

Blockout

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

13 EURO / mp
Comandă Print fată-verso inclus în preț Prețul nu conține TVA

Despre produs

Banner-ul blockout este un material pretensionat compus dintr-o țesătură de poliester special, având proprietăți similare celui de tip frontlit și, în același timp, permițând tipărirea pe ambele fețe, datorită unui strat de mijloc de culoare neagră ce îi conferă opacitate ridicată.

Rezistență: până la 3 ani

Specificații: grosime 510 gr/ mp, lățime maximă 1,5 m, lungime 50 m

Utilizări

Banner-ul blockout este ideal pentru banner-e stradale, panouri direcționale, print-uri opace. Acesta poate fi utilizat cu succes și la interior, în spații deschide, precum diverse centre comerciale, supermarket-uri sau mall-uri.

Finisaje

Pentru produsele publicitare realizate din banner blockout asigurăm următoarele tipuri de finisaje:

Tăiere la finit, tiv, buzunar, capse de prindere şi fante de vânt.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm produse publicitare realizate din blockout banner la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.