Marele Print > Soluții > Printuri de mari dimensiuni > Postere și bannere > Polipropilenă

Polipropilenă

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

12 EURO / mp
10 EURO / mp
Comandă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Polipropilena este un material mai rezistent la căldură decât policlorura de vinil (PVC), fiind în principal utilizată pentru imprimări de foarte bună calitate. Având un grad de opacitate ridicat și o mare stabilitate dimensională, polipropilena ajută la obținerea unor imagini definite prin culori și detalii excepționale.

Specificații: grosime 160 microni, lățime maximă 1,48 m, lungime rolă 30 m

Utilizări

Dincolo de utilizarea sa pentru realizarea posterelor, polipropilena mai este folosită pentru realizarea unor sisteme de expunere precum roll-up, x-banner, l-banner, people stopper, ramă click etc.

Finisaje

Pentru produsele publicitare realizate din polipropilenă asigurăm următoarele tipuri de finisaje:

Laminare mată sau lucioasă pentru a-i spori durabilitatea și obține efectul estetic dorit.

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm produse publicitare realizate din polipropilena la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.