Marele Print > Soluții > Printuri de mari dimensiuni > Postere și bannere > Hârtie foto

Hârtie foto

  • Categorie: Print publicitar, expunere la exterior, expunere la interior
  • Termen de livrare: În funcție de volum
  • Livrarea produselor: Produsele sunt ambalate în folie stretch

9 EURO / mp
Comandă Prețul nu conține TVA

Despre produs

Hârtia foto este perfectă pentru postere rezistente ce asigură o imprimare de calitate, în culori vii, o uscare rapidă a cernelurilor şi o excelentă durabilitate și stabilitate dimensională. Coating-ul special de pe fața exterioară asigură un suport adecvat pentru imprimarea pe bază de ecosolvent.

Rezistență: durabilitate îndelungată, destinație pentru expunere exclusiv la interior

Specificații: grosime 200 gr/ mp, lățime maximă 1,5 m, lungime rolă 50 m

Producție și livrare

Comanda se realizează electronic, prin formularul Cere ofertă sau transmițându-ne un e-mail la adresa vanzari@mareleprint.ro. Fișierele pentru print vor fi comunicate în format .tif, .cdr, .ai, .eps, .pdf. Textele și elementele grafice vor fi convertite la curbe/ outline, scară 1:1, cu rezoluția de 150 dpi, CMYK, bleed 5mm.

Odată primite, echipa noastră va verifica fișierele pentru a se asigura că îndeplinesc condițiile pentru a realiza un print de calitate, urmând să confirmăm lansarea în producție. Execuția printului și a finisajelor se face asigurând un control al calității ridicat.

Dacă nu ai grafica realizată, echipa noastră asigură și servicii de design, machetare și DTP.

Livrăm produse publicitare realizate pe polipropilena la nivel local și național. Pentru București, opțiunile de livrare sunt multiple și o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Astfel, ridicarea produselor se poate realiza direct de la sediul nostru, fiind localizați în semicentral în zona Iancului-Pantelimon. De asemenea, asigurăm transport contra-cost prin echipa noastră de livrare sau firme de curierat colaboratoare. În țară, livrarea produselor se realizează exclusiv prin curier.

Alții au fost interesați de

Ce soluție se potrivește cel mai bine proiectului tău?

Află răspunsul acum.